Flexibel zonder risico

Wij werken anders. Om te beginnen luisteren wij naar uw behoefte. Wij vragen door en willen zeker weten dat wij begrijpen welke personeelsondersteuning u nodig heeft. Wij willen een partner voor u zijn die u echt verbeterde zorg brengt.

Wij faciliteren de zelfstandige zorgprofessionals en wij faciliteren de ziekenhuizen. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar wanneer u de ondersteuning van één of meerdere zorgprofessionals nodig heeft. Als u belt, spreken wij met u af binnen welke tijd wij u laten weten of wij aan de vraag kunnen voldoen. In ieder geval ontvangt u binnen een half uur een terugkoppeling. Omdat wij ook weten dat u snel wilt weten waar u aan toe bent. Zodat u het los kunt laten en weet dat wij de mensen leveren die nodig zijn.

Wij gaan voor de lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Dit betekent voor ons dat wij willen meedenken met u op alle mogelijke manieren.

De werkwijze van onze zelfstandige zorgprofessionals kunnen wij u ook vertellen. Omdat wij namelijk alleen in zee gaan met personen die hun sporen hebben verdiend en u zullen laten zien waarom zij zich als zelfstandige hebben gevestigd. Zij hebben een persoonlijke en professionele drijfveer om net een stapje extra te zetten. Een extra patiënt, een extra handeling, zij vinden het geen probleem. Zij vinden dat zij te gast zijn in uw ziekenhuis en zullen zich professioneel en deskundig gedragen. Onze zorgprofessionals hebben veel kennis in huis en beheersen de materie. Zij voelen zich zeer verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Zij zullen dus hun uiterste best voor u doen. Wij zijn er trots op dat wij zelfstandige zorgprofessionals kennen die net een stapje extra doen.

Wij staan voor verbeterde zorg. Om dit te bereiken brengen wij opdrachtgever en zelfstandige zorgprofessional samen in een nauwsluitend jasje.

wat ons uniek maakt