Waarom Veltion?

Wij hebben Veltion Zelfstandige Zorgprofessionals opgericht vanuit onze eigen praktijkervaring als gespecialiseerde zorgprofessional en leidinggevende op verschillende ziekenhuisafdelingen.

Vanuit deze kennis en ervaring weten wij waar u tegenaan loopt. En kunnen wij doorvragen om zeker te weten welke specifieke ondersteuning u nodig hebt.

Wij zijn geen eendagsvlieg maar kiezen voor een duurzame relatie. Wij willen uw partner zijn en vanuit onze ruime ervaring met u meedenken. Bovendien beschikken wij over een breed netwerk. In overleg kunnen we u wellicht in contact brengen met een sparringpartner.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken voor uw vraag naar de zorgprofessional. Wij spreken met u af binnen welke tijd wij u kunnen laten weten of wij aan uw vraag kunnen voldoen. Zodat u snel duidelijkheid hebt en weet of uw probleem door de zorgprofessional wordt opgelost.

De zelfstandige zorgprofessional die in een van de maatschappen deelneemt, heeft zijn* sporen in zijn vakgebied verdiend. Hij verleent zijn diensten vanuit zijn deskundigheid en brede ervaring. Zijn ondernemerszin zorgt ervoor dat hij zich maximaal voor u inzet. Een extra patiënt of extra handeling is voor hem geen probleem. Hij voelt zich te allen tijde verantwoordelijk voor het werk dat hij levert.

*daar waar hij en zijn staat, kan ook zij en haar gelezen worden

wat ons uniek maakt