Sharina Mandemakers

Mijn naam is Sharina Mandemakers, geboren in 2001 en sinds eind januari 2023 ben ik als Managementassistente werkzaam bij Veltion. Ik werk 2 x een hele en 2 x een halve dag zodat ik mijn parttime baan bij Veltion kan combineren met mijn sport.
Al jaren ben ik topsporter paardrijden (hippisch dressuur), hiervoor neem ik onder andere deel aan internationale wedstrijden (zowel binnen- als buitenland).

Na het behalen van mijn diploma als Managementassistente in 2020 heb ik gewerkt bij een internationaal bedrijf. Totdat ik eind 2021 het roer ging omgooien en een tussenjaar heb genomen om mij volledig te kunnen focussen op mijn topsport carrière.

Het tussenjaar was bijna afgelopen en toen kwam Veltion op mijn pad, die kans kon ik natuurlijk niet laten schieten bij zo’n mooi bedrijf.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beheren van de (info)mailbox en het uitzetten en invullen van de aanvragen voor de korte termijn planning. Daarnaast verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor de lange termijnplanning, dus de opdrachten van de maten waar voor langere tijd inzet geleverd gaat worden en alle administratie die daarvoor geregeld moet worden.

De gezondheidszorg is een heel mooi vak waar ik veel bewondering voor heb en ik vind het een eer om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen door middel van mijn werkzaamheden bij Veltion. De veelzijdigheid van werkzaamheden, plannen en het contact met de mensen vind ik heel leuk. Mijn grootste prio is dat de (info)mailbox leeg is en ik maten en opdrachtgevers blij heb kunnen maken met het invullen van de diensten, dan is mijn werkdag zeker geslaagd!

 

wat ons uniek maakt