Martin van Gilst

Na een prachtige loopbaan in de wereld van Intensive Care begon op 1 oktober 2007 de mooiste uitdaging tot nu toe: een bedrijf starten om de kwaliteit van zorg te verbeteren met mensen die voor hetzelfde doel gaan. Nog uitvoerend aan het IC-bed en pionierend binnen het bedrijf Veltion baande ik mijn weg door het landschap van ondernemers op weg naar ondernemerschap. Het bedrijf om zelfstandigen te faciliteren werd opgebouwd. Veltion bestaat inmiddels 14 jaar!

Hectiek vind ik uitdagend, snel schakelen en anticiperen op onverwachte situaties zijn mijn ding. Dicht bij de mensen die samenwerken met Veltion en de mensen die het mogelijk maken dat Veltion elke dag weer op een dezelfde manier wordt gepresenteerd in de zorgmarkt.

Mijn inspiratie haal ik uit de mensen waarmee ik samenwerk, opdrachtgevers en persoonlijke contacten met vrienden of zakelijke relaties. Ik beschouw het leven als een reis vol uitdagingen en kansen. Geen dag gaat voorbij zonder dat je een aanpassing moet doen. Boven alles: pak je kansen die er elke dag zijn, groot of klein.

Ik ben trots op ons team van Veltion, dankbaar aan de professionals die hun kennis en kunde willen verbinden aan ons bedrijf. Samen maken we elke dag het verschil!

wat ons uniek maakt