Claudine Tuinenburg

Mijn naam is Claudine Tuinenburg en ik werk met veel plezier als Officemanager bij Veltion!

Eind 2015 mocht ik hier starten als managementassistente. Tot dat moment werkte ik in het bankwezen en met een HBO Maatschappelijk Werk diploma op zak was ik daarnaast vrijwilliger als Maatschappelijk begeleider bij Vluchtelingenwerk.

Ik was op zoek naar een bedrijf dat mijn servicegerichtheid, passie voor de zorgverlening en commerciële drive bij elkaar bracht in een laagdrempelige werksfeer en vond dat bij Veltion. Het werken met mensen die met hart en ziel en met een hoge kwaliteit in de zorg werken geeft mij heel veel energie. Het faciliteren van de zorgprofessionals bij het ondernemen en tegelijk het helpen met het invullen van de flexibele schil bij de opdrachtgevers resulteert in dynamische werkdagen met veel mooie gesprekken.

In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis over het ondernemen en de zorg enorm mogen vergroten. Daarnaast heb ik een HBO scholing Officemanagement gevolgd en ben ik medio 2019 doorgegroeid naar de functie van Officemanager. Ik mag nu dagelijks ons zeer gemotiveerde Officeteam aansturen.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en hou ik wel van een feestje.

wat ons uniek maakt