Bianca Kwint

Geboren in Leerdam op 28 februari 1976 en woonachtig in het mooie stadje Asperen.
Altijd wel bezig op sportgebied, dagjes uit, tuinieren, fietsen, relaxen of klussen in huis.

De startdatum van 1 april 2018 bij Veltion als aankomend managementassistent was gelukkig geen grapje! En was ik super blij dat ik het gemotiveerde Office Team van Veltion mocht komen versterken.

Meer dan 20 jaar werkervaring achter de rug in verschillende functies maar ook in verschillende bedrijfstakken. Van de functie receptioniste/telefoniste naar administratief medewerkster maar ook ervaring als secretaresse, managementassistente en office manager. Ik ben van alle markten thuis en vind het heerlijk om aan te pakken, de puntjes op de i te zetten, mezelf verder in materie te verdiepen, anderen te ontzorgen en net dat beetje extra te geven.

Soms kom je op een punt in je leven dat je je afvraagt of je op je vertrouwde plekje moet blijven (ik werkte alweer 12 jaar bij een betonrenovatiebedrijf in Gorinchem) of eens de stap moet wagen om verandering in je werkleventje aan te brengen. Ik koos voor het laatste en ging op zoek naar een nieuwe uitdagende job waar ik mijn enthousiasme en positieve inzet kwijt kon.

Toen kwam Veltion op mijn pad. Een functie in een bedrijfstak waar ik nog geen ervaring mee had maar mij ontzettend aansprak! Ik weet zeker dat ik hier heel veel kennis op ga doen en dit in de praktijk kan gaan brengen. Ik ben met open armen ontvangen en met de aanstekelijke positieve teamspirit zet ik uiteraard mijn beste beentje voor om een goede aanvulling te zijn voor het Office Team, de maten en natuurlijk de opdrachtgevers.

Mijn motto: Choose a job you love and you will never have to work a day in your live.

wat ons uniek maakt