Mariëlle Nuis

Mijn naam is Mariëlle Nuis.

Sinds 17-11-2020 ben ik gestart als Management assistente binnen het Veltion office team.Een warm en zeer gedreven team dat uit elke dag het allerbeste wil halen. Ik sluit mij daar dan ook graag bij aan.

Graag stel ik mij aan jullie voor.

Geboren in 1980 en getogen in Zwijndrecht waar ik samen met mijn man en 2 zoons, en niet te vergeten hun hamster, nog altijd woon.

Naast mijn werkende leven ben ik een zeer actieve moeder en echtgenote. Gezond en sportief zijn, staan bij ons hoog in het vaandel. Ik kook daarom graag uitgebreid en vers, in de seizoenen vaak zelfs uit eigen moestuin. Ik doe aan hardlopen en wanneer ik een moment moet wachten doe ik graag mini-workouts.  Verder staat mijn creatieve brein werkelijk nooit stil en ben ik altijd bezig iets te maken. Dan wel in mijn hoofd als in de praktijk. Ik maak graag sieraden, woonaccessoires en veelal ook zelfgemaakte cadeaus wanneer er iets te vieren is.  Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in huis en verslind woonbladen en bladen/ sites om creatieve ideeën op te doen. Mijn creativiteit zet ik ook vaak om in hulp aan anderen. Ruimdenkend en behulpzaam.

Ook zet ik mij graag in op de school van onze jongens en ben dan ook lid van de ouderraad; klaar-overen, activiteiten organiseren en begeleiden, en het geven van Atelier waarbij ik mijn creativiteit kan overbrengen op de kinderen.

Ik doe behoorlijk veel, kan ook behoorlijk veel maar wat ik  niet zo goed kan is stilzitten.

Indien je nog vragen hebt; mijn werkdagen zijn dinsdag t/m donderdag.

Ik hoop jullie snel te spreken.

Met vriendelijke groet,

Mariëlle

wat ons uniek maakt